Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

ОПЕРАТИВНИЙ ЗВІТ (на 21.05.2022)

Дата: 21.05.2022 13:30
Кількість переглядів: 1295

Шановні жителі Дар’ївської територіальної громади!

На минулому тижні в усіх населених пунктах громади було здійснено виплату пенсій за квітень місяць поточного року. Автобусне сполучення з м. Херсон, працює стабільно без змін (блокпости в місто вже пропускають після перевірки документів і багажних відділень транспору).

На даний час працівники сільської ради працюють дистанційно, наскільки це може бути можливим в даній ситуації, враховуючи зазначене, з метою, щоб не наражати себе та працівників сільської ради на небезпеку, рекомендуємо, для отримання довідок, документів, тощо, попередньо звертатися в електронному вигляді на електрону поштову скриньку darsilr@ukr.net, з обов’язковим вказанням номеру телефону.

Після опрацювання звернення, з Вами зв’яжеться спеціаліст сільської ради для уточнення в якому вигляді і в який спосіб Вам надати документ. У разі відсутності можливості надати запит в електронній формі, пропонуємо Вам зателефонувати діловоду сільської ради, тел. 0660985698 та визначитись в який спосіб Вам краще подати запит.

З питань реєстрації народження, смерті, реєстрації шлюбу та нотаріальних дій, звертайтесь до секретаря сільської ради

Юдіної Ірини Василівни за тел. 0956401947.

Адміністрація сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь