Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

Дар’ївська територіальна громада за підтримки Міністерства цифрової трансформації України отримала від Американського благодійника та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» системи зберігання енергії

Дата: 23.09.2024 11:23
Кількість переглядів: 71

Дар’ївська територіальна громада за підтримки Міністерства цифрової трансформації України отримала від Американського благодійника та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» системи зберігання енергії у кількості 3 одиниць.

 Інтегровані системи зберігання та передачі енергії забезпечують живленням Дар’ївську амбулаторію загальної практики сімейної медицини під час перебоїв електропостачання.

️ Завдяки цим приладам в умовах війни наша амбулаторія забезпечена неперервним живленням необхідного обладнання та освітлення. До того ж, вони можуть зберігати енергію для використання у випадку перебоїв у електропостачанні.

 Висловлюємо щиру вдячність Американському благодійнику, Міністерству цифрової трансформації України @mintsyfra.official та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» @charityfund_pyvovarov за надання систем збереження енергії!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь