Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

громадський контроль активних українців

Дата: 26.09.2024 13:30
Кількість переглядів: 42

Відеоролики створені з метою ефективної комунікації заходів, передбачених Стратегією комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції на період до 2025 року та Державною антикорупційною програмою на 2023–2025 роки.

У межах комунікаційної кампанії НАЗК, спрямованої на підвищення обізнаності українців про ефективні інструменти громадського контролю, виготовлено два анімовані ролики.

Зазначені відеоматеріали інформують глядача про конкретні інструменти громадського контролю, містять приклади їхнього застосування та закликають громадян до проактивної позиції. Вони мають на меті через конкретний образ і ситуацію показати, що громадський контроль активних українців є потужним і дієвим способом протидії та попередження корупції.

 На кожному відеоролику відображається QR-код, що веде до навчальних матеріалів на ресурсах НАЗК, де можна отримати додаткові знання з теми. Таким чином, матеріали мають просвітницький характер і роз’яснюють механізми, які дають змогу кожному громадянину долучитися до моніторингу, контролю та участі в прийнятті владою рішень на загальнонаціональному та місцевому рівнях. Така візуальна комунікація матиме позитивний суспільний ефект, сприятиме вищій залученості громадян до взаємодії із владою та зменшенню рівня використання корупційних практик.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь