A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

Короткий звіт про зроблену роботу в Дар’ївській Об’єднаній Територіальній Громаді

Дата: 16.03.2022 10:36
Кількість переглядів: 592

З початку вторгнення іноземних військових формувань - військ РФ на територію України, сільською радою ведеться постійна робота щодо забезпечення громади необхідним для повноцінного функціонування населення. У перші дні війни організовано доставку хліба для населення, спочатку за кошти сільської ради – безоплатно для людей, згодом – що два дні – за кошти населення. Для найменших жителів громади – доставлено та роздано у перший тиждень війни 50 л молока для багатодітних сімей та сімей з дітьми до 1 року, протягом другого тижня – 22 л молока для дітей до 1.5 років.

За перший тиждень військових дій на території України роздано благодійну допомогу від фірми «Olia» у кількості 50 л. Керівниками закладів освіти надані для малозабезпечених, багатодітних сімей, що перебувають у скрутних умовах, залишки продуктів харчування, що були сконцентровані у закладах. За сприяння благодійників, надана молочна продукція «Данон», яка розподілена на дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. Для жителів громади фермерами за сприянням сільського голови, надано та змелено зерно. Роздана мука – безоплатно. Жодна сім’я не залишена без уваги.

Щоденно лікарями територіальної громади надається посильна допомога хворим, здійснюється підвезення інсуліну, інших ліків та медикаментів, дитячого харчування для новонароджених у всі старостинські округи. Хворих, яким необхідна допомога стаціонарів, доставляють у лікарні міста Херсон водії сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь