Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

Зручність та доступність адміністративних послуг для жителів громади.

Дата: 18.01.2024 15:33
Кількість переглядів: 207

Фото без описуФото без опису

 

 

Фото без описуФото без опису

Зручність та доступність адміністративних послуг для жителів громади.

В Дар’ївській територіальній громаді працює пересувне робоче місце адміністратора відділу ЦНАП, сьогодні адміністратори відділу провели  виїзний прийом громадян та  надали адміністративні послуги мешканцям громади які не в змозі самостійно дістатися до центру надання адміністративних послуг Дар’ївської сільської ради.

Завдяки надзвичайно важливій для нас допомозі від відділу гуманітарної допомоги Посольства Швейцарії в Україні та Міністерства цифрової трансформації, адміністратори можуть організовувати виїзні прийоми громадян у віддалених селах нашої громади, відвідувати населені пункти залежно від потреб споживачів, заощаджуючи їх час та кошти.

Нагадуємо що для подання заявки на виїзд адміністратора ЦНАП потрібно звертатися за номером +38(096) 665-7858? в разі того якщо ви підпадаєте хоча б під одну з таких категорій як:

1. Мешканці Дар’ївської ОТГ Херсонського району Херсонської області із інвалідністю, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись.

2. Мешканці Дар’ївської ОТГ Херсонського району Херсонської області похилого віку від 80 років і старше.

3. Мешканці Дар’ївської ОТГ Херсонського району Херсонської області, що мешкають у віддалених громадах та не мають постійного транспортного сполучення з адміністративним центром ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь