A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

Щорічно 26 квітня є днем пам'яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Дата: 26.04.2024 09:03
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Щорічно 26 квітня відзначаються День чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

В цей день ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм усім, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС: пожежникам, експлуатаційному персоналу станції, військовослужбовцям, будівельникам, ученим, медикам.  Ці прості люди, ступивши назустріч неприборканому смертоносному лиху, поклали своє життя і здоров’я, щоб порятувавши не лише Україну, але й всю планету.

Подвиг тисяч українців, серед них і звягелян, став символом мужності, самовідданості й жертовності в ім’я Батьківщини. Біль, тривога та уроки Чорнобиля навічно залишаються в наших серцях.

Низький уклін ліквідаторам аварії. Вічна пам’ять тим, хто вже не з нами. Щира подяка всім, хто продовжує працювати на АЕС в умовах воєнного стану.

Наразі Україна боронить землю від держави-терориста, яка вдається до підступних провокацій та ядерного шантажу, і своїми діями знову наражає світ на небезпеку і жахіття радіаційної катастрофи. Українці вже вкотре стоять на сторожі безпеки усього світу.

Слава Україні! Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь