Дар’ївська громада
Херсонська область, Херсонський район

Тренінг з цифрової доступності

Дата: 13.06.2024 15:08
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Програма розвитку ООН в Україні повністю віддана подоланню цифрового розриву та сприянню тому, щоб цифрова трансформація була інклюзивною та справедливою для всіх, аби ніхто не залишився осторонь. Так, у межах «Проєкту підтримки Дія», що фінансується Урядом Швеції, у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України ми прагнемо підвищити доступність цифрових державних послуг для всіх громадян України, включно з найбільш уразливими групами населення.
Зокрема, в межах Проєкту маємо на меті посилити знання та навички державних службовців та представників органів місцевого самоврядування щодо основних принципів вебдоступності та спеціальних вимог національного стандарту України (ДСТУ) EN 301 549:2022 до сайтів органів виконавчої влади.
З цією метою ми плануємо проведення дводенного тренінгу 17-18 червня 2024 року для зазначеної цільової групи державних службовців, які відповідають за технічне адміністрування вебсайтів та/або підготовку контенту для державних онлайн-ресурсів, в тому числі сторінок в соціальних мережах.
Захід проходитиме у м. Дніпро у гібридному форматі. Через обмежену кількість учасників тренінг буде транслюватися онлайн в Zoom для учасників із сусідніх областей. Для цього просимо вас розповсюдити посилання на онлайн-трансляцію серед представників цільової аудиторії, які працюють у вашій області.

Посилання на Zoom-трансляцію:https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcqfuyppj8tEtCU6qzD-FSvrGeiYdxim2Io#/registration

Детальний опис програми тренінгу додається. Обмежень щодо кількості онлайн-
учасників немає. При підключенні необхідно буде заповнити коротку реєстраційну форму.

Початок о 9:45.
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо тренінгу, ви можете зв’язатися з Катериною
Татаренко, спеціалісткою з організації подій «Проєкту підтримки Дія»: kateryna.tatarenko@undp.org

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь